Офис стол B 16 черен

Офис стол В-16 е ергономичен и комфортен посетителски стол с висок гръб и много добра опора на кръста и главата. Конструкцията е метална и стабилна с хром-никелово покритие. Седалката и облегалката са тапицирани с висококачествена еко кожа, която е перфорирана в в областа на гърба с цел по-добра вентилация в най-горещите дни на годината. При сядане стола леко пружинира и увеличава усещането за удобство и комфорт.Широчината на седалката- 50 см.Дълбочина на седалката-53 см.Височина на облегалката -70 см.Широчина с подлакътника -58 см.

139.44лв.

  Description

  Офис стол посетителски

  Офис стол В-16 е ергономичен и комфортен посетителски стол с висок гръб и много добра опора на кръста и главата. Конструкцията е метална и стабилна с хром-никелово покритие. Седалката и облегалката са тапицирани с висококачествена еко кожа. Тя е перфорирана в областта на гърба с цел по-добра вентилация в най-горещите дни на годината. При сядане стола леко пружинира и увеличава усещането за удобство и комфорт.Широчината на седалката- 50 см.Дълбочина на седалката-53 см.Височина на облегалката -70 см.Широчина с подлакътника -58 см.Други артикули от категорията Посетителски столове Архиви – МебелПластДизайн (mpd.bg)

  Защо ни е необходим офис посетителски стол?

  Посетителските офис столове са важна част от обзавеждането на всяко работно пространство и имат няколко ключови функции и предимства. Ето защо се използват:1. **Комфорт на посетителите**: Основната функция на посетителските офис столове е да осигурят комфорт на хората, които посещават офиса. Важно е за клиенти, партньори, кандидати за работа или други гости. Удобните столове създават положително впечатление и показват, че фирмата цени своите посетители.2. **Професионален имидж**: Добре обзаведеното офис пространство, включително удобни и естетически издържани посетителски столове, допринася за професионалния имидж на компанията. Това показва внимание към детайла и грижа за благосъстоянието на клиентите и партньорите.3. **Функционалност**: Посетителските офис столове често се използват в зони като приемни, конферентни зали и зони за изчакване. Те са проектирани да бъдат функционални и удобни за краткотрайно използване. Да предоставят необходимата подкрепа и комфорт.4. **Организация на пространството**: Столовете за посетители помагат за организирането на пространството в офиса. Те определят зони за изчакване и срещи. Това улеснява навигацията и създава по-добър поток на движение в офиса.5. **Мобилност и гъвкавост**: Много посетителски столове са леки и лесни за преместване, което позволява гъвкавост в организацията на офис пространството. Те могат лесно да бъдат преместени или подредени според нуждите на различни срещи или събития.6. **Разнообразие от стилове и дизайни**: Посетителските столове се предлагат в различни стилове, материали и цветове, което позволява на фирмите да изберат такива, които най-добре отговарят на техния корпоративен имидж и интериорен дизайн.7. **Подобряване на работната среда**: Вниманието към удобството и естетиката на посетителските зони може да има положително въздействие върху общата работна среда. Създавайки по-приветливо и мотивиращо пространство както за служителите, така и за посетителите.В заключение, посетителските офис столове играят важна роля в създаването на удобна и професионална работна среда, като осигуряват комфорт и функционалност за всички, които посещават офиса.

  Additional information

  цвят

  черен

  материал

  хром-никелова основа и еко- кожа

  размер на продукта

  58/73/108h

  Attribute

  120/77/53-седалки

  брой в кашон

  4

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Офис стол B 16 черен”