Галерия

Мебели за офиса

Без умора и дискомфорт при ежедневна работа

Подходът на МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® при обзавеждане на офиси е индивидуален, а не модулен, което дава възможност да се изпълняват
нетрадиционни и нестандартни форми и размери на бюра и офис шкафове. В зависимост от размерите на помещението и желанието на клиента за брой работни места, се изготвя конкретен проект и предложение за разпределение. Фирмата предлага и изграждане на архивни помещения и специализирани архивни системи.

Офис мебелите се проектират така, че да не създават умора и дискомфорт при продължителната ежедневна работа. Използваните материали дават надеждност и при интензивно натоварване и продължителна употреба.

Кухни

Удобството, здравина и комфорт

МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® предлага на клиентите си индивидуално решение за кухнята, съобразено с най-новите тенденции, а така също с размерите на помещението, разположението на ВиК инсталацията, комина и не на последно място желанието на клиента. Фирмата предлага богата гама материали за изработка на вратичките и плотовете, както и богата цветова гама. Кухните могат да бъдат окомплектовани с най-съвременните свободно стоящи уреди и уреди за вграждане, както и разнообразни механизми за повишаване функционалността и удобството на крайния продукт.

Хол и трапезария

Удобството, здравина и комфорт

Това е мястото, в което прекарваме голяма част от деня си, затова екипът на МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® се стреми да разработва модерни, уютни и практични решения, които да превръщат дома в чудесно място за отдих и релакс в натовареното съвременно ежедневие.

Детски и младежки стаи

Нови и оригинални решения

Богатият опит на проектантския състав на МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® позволява да се предлагат нови и оригинални решения при проектиране на мебелите за обзавеждане на детски и младежки стаи. Богатата цветова гама на използваните материали, функционалните механизми и обков, дават възможност за свежи и смели идеи, оригинални решения, дори за помещения с малки размери

Спални

Удобството, здравина и комфорт

Удобството, здравината и комфортът са водещи фактори за дизайнерите на
МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® при проектиране и изпълнение на мебели за спалнята. Липсата на модулен принцип в производството позволява да бъдат намирани решения за нестандартни и сложни казуси, в зависимост от характеристиките на помещението и съобразено с изискванията на клиента

Гардероби, портманта и шкафове за обувки

Разпределение съобразено с желанията на клиента

МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® има богат опит при реализиране на индивидуални
решения за гардероби, портманта, шкафове за обувки и др. Предлагат се различни механизми за отваряне – стандартно отваряне, отваряне с плъзгащи се врати, отваряне с „чупещи се“ врати и др., а вътрешното разпределение е съобразено с функционалността и желанията на клиента. Фирмата предлага съвременни гардеробни механизми.

Детски градини

Максимална функционалност и удобство

Търговско и хотелско обзавеждане

Надеждност на мебелите

При проектирането и изпълнението на мебели за обзавеждане търговски обеки и хотели, МЕБЕЛПЛАСТДИЗАЙН® се съобразява със специфичните изисквания на нормативните документи за категоризация на туристическите обекти. Същевременно фирмата се старае да предаде нужния уют и комфорт, без да оставя на заден план надеждността на мебелите, предвид натоварената експлоатация. При изготвянето на проекта, дизайнерите се ръководят от желанията на клиента, като могат да бъдат предложени различни атрактивни варианти, в зависимост от бюджета на инвеститора.