Комплект ратан бял 4-ка

Комплектът ратанови мебели в бял цвят е стилно и практично решение за вашия външен кът. Той включва четири части, изработени от висококачествен синтетичен ратан, който е устойчив на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи. Комплектът съдържа две кресла, двойно канапе и масичка с плотове от закалено стъкло. Мебелите са проектирани за максимален комфорт с меки възглавници в комплекта, които са лесни за почистване. Този комплект е идеален за градини, тераси и външни пространства, съчетавайки издръжливост и елегантност.

636.61лв.

  Description

  Комплект ратан

  Комплект ратан в бял цвят е стилно и практично решение за вашия външен кът. Той включва четири части, изработени от висококачествен синтетичен ратан, който е устойчив на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи. Комплектът съдържа две кресла, двойно канапе и масичка с плотове от закалено стъкло. Мебелите са проектирани за максимален комфорт с меки възглавници в комплекта, които са лесни за почистване. Този комплект е идеален за градини, тераси и външни пространства, съчетавайки издръжливост и елегантност.Други продукти за градината, намери тук Градински / Пластмасови / Ратан (mpd.bg)

  Закупуването на сет от ратан 

  1. **Естетика**: Ратанът придава елегантен и естествен вид на вашите външни пространства, съчетавайки се добре с различни стилове на декориране.2. **Издръжливост**: Сетовете от синтетичен ратан са устойчиви на атмосферни влияния, включително влага и UV лъчи, което ги прави подходящи за външна употреба през цялата година.3. **Лекота и удобство**: Мебелите от ратан са леки и лесни за преместване, като същевременно предлагат високо ниво на комфорт благодарение на включените възглавници.4. **Лесна поддръжка**: Ратановите мебели изискват минимална поддръжка и се почистват лесно с влажна кърпа или мека четка.5. **Екологичност**: Ратанът е екологично чист материал, а синтетичният ратан може да бъде рециклиран.Закупуването на сет от ратан е дълготрайна инвестиция, която ще добави стил и функционалност към вашето външно пространство.

  Закупуването на градински сет в бяло 

  • **Елегантен вид**: Белите градински мебели добавят чист и изискан стил към вашето външно пространство. Те се съчетават добре с различни цветови палитри и стилове на декорация.
  •  **Отразяване на топлината**: Белият цвят отразява слънчевата светлина, което помага мебелите да останат по-хладни на допир дори в горещите летни дни.
  • **Универсалност**: Белите мебели са неутрални и лесно се съчетават с други аксесоари и растения в градината, позволявайки ви да променяте декорацията по желание.
  • **Освежаване на пространството**: Бялото създава усещане за простор и светлина. Това  може да направи градината ви да изглежда по-голяма и по-приветлива.
  • **Модерен и вечен стил**: Белите мебели имат класически вид. Той никога не излиза от мода, което прави инвестицията в такъв сет дългосрочна.

  Закупуването на бял ратанов градински сет ще придаде изискан и свеж вид на вашето външно пространство.