Бюро Athena

Бюро с иновативен дизайн в скандинавски стил!Стабилна метална основа – прахово боядисана в бял цвят.

 • ПДЧ с меламиново покритие – в комбинация от цветове – дъб сонома и бял.Дебелина на ПДЧ – 18мм
 • Рафт между чекмеджетата.За повече информация се свържете с нас. 

149.70лв.

  Description

  Бюро скандинавски стил

  Бюро с иновативен дизайн в скандинавски стил!Стабилна метална основа – прахово боядисана в бял цвят.

  • ПДЧ с меламиново покритие – в комбинация от цветове – дъб сонома и бял.Дебелина на ПДЧ – 18мм
  • Рафт между чекмеджетата.За повече информация се свържете с нас.Подходящи столове тук

   Бюро в скандинавски стил се отличава със специфични характеристики

   , които отразяват философията и естетиката на скандинавския дизайн. Ето основните черти:1. **Минимализъм**: Дизайнът е изчистен, с прави линии и семпли форми. Избягват се излишни декоративни елементи.2. **Функционалност**: Всичко е направено с мисъл за удобство и практичност. Често мебелите имат допълнителни функции или скрити места за съхранение.3. **Естествени материали**: Основните материали са дърво, обикновено светли видове като бреза, бор или дъб. Често се използват и естествени тъкани като лен и вълна.4. **Светли цветове**: Преобладават светлите цветове – бяло, сиво, бежово, светло синьо. Те придават усещане за простор и светлина, което е важно в региони с по-малко слънчева светлина.5. **Простота и елегантност**: Комбинацията от проста форма и изискани детайли създава усещане за елегантност без претрупаност.6. **Естествена светлина**: Мебелите често се проектират с мисъл за максимално използване на естествената светлина, като са ниски и не пречат на светлината да прониква в пространството.7. **Екологичност**: Използването на екологично чисти материали и практики в производството е често срещано.Бюро в скандинавски стил е перфектно за хора, които търсят изчистен, функционален и естетически приятен работен кът.

   ПДЧ (плоча от дървесни частици)

   Това е е вид композитен материал, направен от дървесни частици, които са пресовани и слепени заедно с помощта на различни свързващи вещества, обикновено смоли. Този материал е широко използван в мебелната индустрия и строителството поради своята икономичност и разнообразие в приложенията.Ето някои ключови характеристики и предимства на ПДЧ:

   1. Състав: ПДЧ се състои от дървесни частици, които могат да бъдат остатъци от дървесина, стърготини или други отпадни продукти от дървообработването. Тези частици се смесват с лепило и се пресоват под високо налягане и температура.
   2. Цена: ПДЧ е значително по-евтин от масивното дърво, което го прави предпочитан материал за изработване на мебели и вътрешни облицовки.
   3. Повърхност: Повърхността на ПДЧ може да бъде покрита с различни материали като меламин, фурнир или ламинат, за да имитира външния вид на естествено дърво или други повърхности.
   4. Стабилност и здравина: ПДЧ е стабилен материал с относително добра здравина. Той не се разширява и свива в същата степен като масивното дърво при промени във влажността.
   5. Обработка: Лесен за рязане, пробиване и обработка, което го прави удобен за изработване на различни форми и детайли.
   6. Приложения: Използва се за направата на кухненски шкафове, мебели, подови настилки, стелажи, преградни стени и други.