Smart White Astro Panda

Smart White е висококачествен стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Солидна пластмасова основа в бял цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел CPT, осигуряващ регулиране на ъгъла сключен между седалката и облегалката. Допълнително регулиране на височината на облегалката. Допълнително регулиране на дълбочината на седалката. Ергономична седалка и облегалка изработени в дамаска клас “YB-Lucia”. Подлакътниците са фиксирани. Допустимото натоварване е до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в дамаска клас YB-Lucia. За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

180.50лв.

  Description

  Ученически стол

  Ученически стол Smart White е висококачествен ученически стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Солидна пластмасова основа в бял цвят. Този ученически стол има газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел CPT, осигуряващ регулиране на ъгъла сключен между седалката и облегалката. Допълнително регулиране на височината на облегалката. Допълнително регулиране на дълбочината на седалката. Ергономична седалка и облегалка изработени в дамаска клас “YB-Lucia”. Подлакътниците са фиксирани. Допустимото натоварване е до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в дамаска клас YB-Lucia.Цветове: различни дамаски. За повече информация можете да се свържете с нас.

  Други детски ученически столове https://www.mpd.bg/produkt-kategoriya/stolove/za-detsa-i-yunoshi/

  Газов амортисьор за ученически стол

  Газовият амортисьор на ученически стол предоставя няколко значителни ползи, които подобряват комфорта, ергономичността и функционалността на стола. Ето основните предимства:

  1. Регулиране на височината: Газовият амортисьор позволява лесно и плавно регулиране на височината на седалката, което дава възможност на потребителите да настроят стола според собствените си предпочитания и нужди. Това е важно за поддържане на правилна стойка и удобна работна позиция.
  2. Подобрена ергономичност: Чрез регулиране на височината на стола потребителите могат да намерят най-удобната позиция, която поддържа правилното подравняване на гръбначния стълб, бедрата и ръцете. Това намалява натоварването на мускулите и ставите, което може да помогне за предотвратяване на болки и дискомфорт.
  3. Лесно и плавно движение: Газовият амортисьор осигурява плавно и безпроблемно движение при настройка на височината, което е особено полезно при чести промени на позицията по време на работния ден.
  4. Стабилност и безопасност: Качественият газов амортисьор предлага стабилност и безопасност, поддържайки потребителя сигурно на стола. Това е важно за предотвратяване на инциденти и за осигуряване на дълготрайна употреба на стола.
  5. Комфорт при сядане и ставане: Газовият амортисьор улеснява процеса на сядане и ставане от стола, като намалява натоварването на коленете и гърба. Това е особено полезно за хора с физически ограничения или проблеми с мобилността.
  6. Дълготрайност и надеждност: Висококачествените газови амортисьори са проектирани да издържат на ежедневна употреба и да запазят своята функционалност през годините. Те са изработени от здрави материали, които гарантират дълготрайност и надеждност.
  7. Универсалност: Газовите амортисьори са съвместими с различни видове офис столове и могат да бъдат лесно заменени при нужда. Това прави тяхната поддръжка и ремонт лесни и достъпни.

  Газовият амортисьор е важен компонент на офис стола, който предоставя множество ползи, свързани с комфорта, ергономичността и функционалността на стола. Тези предимства допринасят за по-здравословна и продуктивна работна среда.

  Additional information

  Тапицерия

  зелен YB156, оранжев YB130, светло син YB097

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Smart White Astro Panda”