Jola Chrome

Jola e висококачествен бар стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална конструкция с хромирано покритие. Седалка тапицирана във висококачествена изкуствена кожа клас V-U. Лесен за поддръжка. Стабилен за седящия. Създава комфорт и сигурност с облегалката и поставката за крака. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас V-U. За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

86.30лв.

  Description

  Бар стол

  Jola e висококачествен бар стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална конструкция с хромирано покритие. Седалка тапицирана във висококачествена изкуствена кожа клас V-U. Лесен за поддръжка. Стабилен за седящия. Създава комфорт и сигурност с облегалката и поставката за крака. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас V-U.Избор на цветове:V-U 1-, V-U 14 – , V-U 15 – , V-U 17 – , V-U 18 – , V-U 19 – , V-U 2 – , V-U 20 – , V-U 25 – , V-U 26, V-U 27 -, V-U 28 -, V-U 3 -, V-U 4 -, V-U 47 -, V-U 49 -За повече информация можете да се свържете с нас.Бар столовете са не само функционални, но и стилен акцент, който може значително да подобри и разчупи дизайна на вашия дом, офис или заведение. Ето няколко начина, по които бар столът може да внесе свежест и уникалност в интериора:

  1. Височина и Пространствено Разделяне

  Бар столовете добавят вертикален елемент в дизайна, което помага за визуално разделяне на различни зони в едно помещение. Например, бар столовете могат да отделят кухнята от дневната в отворено пространство, създавайки естествен преход между различните функционални зони.

  2. Модерна Естетика

  Бар столовете често се асоциират с модерни и съвременни дизайни. Те могат да придадат елегантност и изтънченост на всяко пространство. Изборът на бар столове с минималистичен дизайн и чисти линии може да допълни модерната обстановка на вашия дом или офис.

  3. Цветови Акценти

  Бар столовете са отличен начин да добавите цветови акценти във вашето пространство. Можете да изберете столове в ярки цветове, които контрастират с неутралната палитра на интериора, или да съчетаете цветовете на столовете с другите елементи от дизайна, за да създадете хармоничен и завършен вид.

  4. Разнообразие от Материали и Текстури

  Бар столовете се предлагат в разнообразие от материали – от дърво и метал до кожа и текстил. Комбинацията от различни текстури и материали може да добави дълбочина и интерес към интериора. Например, дървените бар столове могат да придадат топлина и уют, докато металните столове внасят индустриален и модерен вид.

  5. Функционалност и Удобство

  Бар столовете не само изглеждат добре, но и предлагат удобство и функционалност. Те са идеални за бърза закуска на кухненския остров или за социални събирания около бара. Някои модели са снабдени с въртящи се седалки и регулируема височина, което ги прави още по-удобни и адаптивни към различни нужди.

  6. Персонализиране на Пространството

  Бар столовете позволяват персонализиране на пространството според вашия стил и предпочитания. Можете да изберете уникални дизайни, които отразяват вашата личност и вкус, и по този начин да създадете уникална атмосфера в дома или офиса.

  7. Оптимизация на Пространството

  В помещения с ограничено пространство, бар столовете могат да бъдат идеалното решение. Те заемат по-малко място от традиционните столове и лесно се прибират под бар плота, когато не се използват, освобождавайки пространство.Бар столовете са повече от просто места за сядане. Те са ключов елемент в интериорния дизайн, който може да разчупи еднообразието, да добави стил и да подобри функционалността на вашето пространство. С правилния избор на бар столове, можете да трансформирате всяка стая в уютно, модерно и елегантно място за работа, почивка или забавление.

  Additional information

  Тапицерия

  бежова изкуствена кожа v18, черна изкуствена кожа V04

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Jola Chrome”