Nargo RB

Работен стол

Nargo  RB с метален ринг е работен стол със специално предназначение от доказан европейски производител – Nowy Styl Group!

 • Максималното натоварване е до 130 кг.
 • Nargo има здрава полиамидна основа и издължен газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
 • Седалката и облегалката са изработени от полиуретан, а връзката между тях е статична.

278.00лв.

  Описание

  Работен стол

  Работен стол, Лабораторен стол, лекарски стол

  Nargo RB е работен стол  с метален ринг е със специално предназначение от доказан европейски производител – Nowy Styl Group!

  • Максималното натоварване е до 130 кг.
  • Nargo има здрава полиамидна основа и издължен газов амортисьор за плавно регулиране на височината.
  • Седалката и облегалката са изработени от полиуретан, а връзката между тях е статична.
  • Работен стол за лаборатория, медицински кабинет, медицински център и други.

  Работен стол

  Работен стол, който има амортисьор предоставя множество предимства, които го правят предпочитан избор за офисната среда и домашните офиси. Ето някои от основните:

  1. Комфорт: Газовият амортисьор позволява лесно регулиране на височината на работния стол, което е от съществено значение за поддържане на правилна ергономична позиция. Това предотвратява натоварването на гръбначния стълб и намалява риска от болки в гърба и други здравословни проблеми.
  2. Лесна настройка: Регулирането на височината с помощта на газовия амортисьор става бързо и лесно чрез натискане на лост, което позволява на потребителя да намери подходящата височина според своите нужди и предпочитания.
  3. Издръжливост: Газовите амортисьори обикновено са изработени от здрави материали, които осигуряват дълъг живот на стола. Те издържат на честа употреба и запазват своите характеристики във времето.
  4. Плавност и стабилност: осигурява плавно движение при регулиране на височината, без рязко спадане или повдигане. Това добавя стабилност и сигурност при използване на стола.
  5. Поддръжка на правилна стойка: Чрез настройване на височината и наклона на стола, потребителите могат да поддържат правилна стойка, което е важно за предотвратяване на умора и подобряване на концентрацията и продуктивността.
  6. Разнообразие от модели: налични са в различни дизайни и стилове, което позволява на потребителите да изберат стол, който отговаря на техните естетически предпочитания и интериор.
  7. Подходящи за различни потребители:  могат лесно да бъдат настроени за хора с различна височина и тегло, което ги прави универсални и удобни за употреба от различни хора.

  Изборът на работен стол с газов амортисьор може значително да подобри комфорта и продуктивността на работното място, като същевременно намали риска от здравословни проблеми, свързани с неправилната стойка и натоварването на тялото.

   

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Nargo RB”