Chester CF/LB

Chester CF/LB е висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална основа с хромирано покритие. Ергономична седалка и облегалка изработени в бежова естествена кожа клас “SD”. Естествена кожа на лицевата част, а гърбът е тапициран в бежова еко кожа. Естествената кожа, има свойството да се подобрява сама с времето и да става все по-мека на допир. Конструкцията е здрава и стабилна и има протектори за пода, които гарантират неподвижност. Основата на стола е тип шейна, която осигурява максимално удобство с постигане на лек наклон за релаксиране. Максималното натоварване е до 130 кг. Този продукт се произвежда в естествена кожа клас LE/SD на лицевата част (гръб еко кожа). За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

862.50лв.

  Description

  Посетителски стол лукс

  Посетителски стол Chester CF/LB е висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална основа с хромирано покритие. Ергономична седалка и облегалка изработени в бежова естествена кожа клас “SD”. Естествена кожа на лицевата част, а гърбът е тапициран в бежова еко кожа. Естествената кожа, има свойството да се подобрява сама с времето и да става все по-мека на допир. Конструкцията е здрава и стабилна и има протектори за пода, които гарантират неподвижност. Основата на стола е тип шейна, която осигурява максимално удобство с постигане на лек наклон за релаксиране. Максималното натоварване е до 130 кг. Този продукт се произвежда в естествена кожа клас LE/SD на лицевата част (гръб еко кожа). За повече информация можете да се свържете с нас.

  Защо луксозен посетителски стол?

  Изборът на кожен луксозен посетителски стол може да бъде добра инвестиция поради няколко причини, свързани с комфорта, естетиката, издръжливостта и въздействието върху имиджа на вашия офис. Ето защо да обмислите покупката на такъв стол:1. **Първокласен комфорт**: Кожените столове обикновено предлагат високо ниво на комфорт благодарение на качествената тапицерия и меките подложки. Те осигуряват приятни и удобни места за сядане, което е важно за дългосрочното благополучие на посетителите.2. **Професионален и елегантен външен вид**: Кожените столове изглеждат луксозни и професионални. Те придават изискан вид на офиса, което може да впечатли клиентите и партньорите ви и да създаде положително първо впечатление.3. **Издръжливост и лесна поддръжка**: Кожата е здрав и издръжлив материал, който може да издържи на интензивна употреба. Освен това, кожените столове са лесни за почистване и поддръжка – обикновено е достатъчно просто да се избършат с влажна кърпа, за да се премахнат петната и замърсяванията.4. **Удобство и поддръжка на ергономичността**: Много кожени луксозни столове са проектирани с оглед на ергономичността, предлагайки подкрепа на гърба и лумбалната област. Това спомага за правилната позиция на тялото и намалява напрежението и дискомфорта при продължително седене.5. **Дълготрайност**: Висококачествените кожени столове обикновено са по-дълготрайни от столовете с текстилна тапицерия. Те запазват своя вид и комфорт дълго време, което ги прави добра инвестиция в дългосрочен план.6. **Престиж и статус**: Луксозните кожени столове могат да добавят престиж и усещане за висок статус на вашия офис. Това може да бъде особено важно в бизнеси, където впечатляването на клиентите и партньорите е ключово, като юридически кантори, финансови институции и консултантски компании.7. **Универсалност и съвместимост**: Кожените столове често имат класически и изчистен дизайн, който лесно се вписва в различни интериорни стилове. Те могат да бъдат съчетани с различни видове мебели и декори, което ги прави универсален избор за всяко офис пространство.Закупуването на кожен луксозен посетителски стол може да бъде мъдър избор, който ще подобри както комфорта на вашите посетители, така и общия облик и професионализъм на вашия офис.

  Additional information

  Dimensions 660 × 630 × 1040 cm

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Chester CF/LB”