Ученически стол KORI ON Z – Зелен

Висококачествен ученически стол – KORI ON Z от доказан европейски производител! Метална основа с електростатична боя в цвят RAL 7038, с габаритна широчина на рамката 415мм. Седалка и облегалка – моноблок – висококачествен и водоустойчив полиетилен (PE), с избор на цвят от посочените. Височина на седене: 450 h mm. Протектори на основата против надрескване на подовите настилки. Столът се доставя в разглобен вид. За повече информация, моля свържете се с нас.

70.50лв.

  Description

  Висококачествен ученически стол – KORI ON Z от доказан европейски производител! Метална основа с електростатична боя в цвят RAL 7038, с габаритна широчина на рамката 415мм. Седалка и облегалка – моноблок – висококачествен и водоустойчив полиетилен (PE), с избор на цвят от посочените. Височина на седене: 450 h mm. Протектори на основата против надраскване на подовите настилки. Столът се доставя в разглобен вид. Цялостна височина на стола: 81 смЦялостна ширина на стола: 43 смЦялостна дълбочина на стола: 40 смШирина на седалката: – 43 смДълбочина на седалката: – смВисочина на седалката от земята: 45 смВисочина на облегалката: 37 смСвежият на цвят ученически стол е идеално съчетание от функционалност и естетика, предназначено да осигури комфорт и подкрепа на учениците по време на учебния процес. Визуален аспект

  • Цвят: Столът се предлага в ярки и живи цветове като зелено, синьо, ярко жълто и оранжево, които създават позитивна и стимулираща атмосфера в класната стая.
  • Материали: Изработен е от висококачествени и издръжливи материали. Седалката и облегалката са направени от здрав полипропилен или пластмаса, която е лесна за почистване и устойчива на износване.
  • Форма: Ергономичният дизайн включва извита облегалка, която поддържа естествената извивка на гръбначния стълб, и удобно оформена седалка за продължително седене.

  Функционалност

  • Стабилност: Столът е снабден с метална основа и здрави крака, които гарантират стабилност и безопасност. Има и гумени накрайници на краката, които предотвратяват плъзгане и предпазват пода от надраскване.
  • Подвижност: лек и удобен за пренасяне

  Свежият на цвят ученически стол е отличен избор за съвременната учебна среда, като съчетава удобство, функционалност и привлекателен дизайн.За повече информация, моля свържете се с нас.

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Ученически стол KORI ON Z – Зелен”