Era Chrome

Era chrome е висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group. Здрава метална рамка с хромирано покритие. Седалка и облегалка изработени в висококачествена дамаска клас C-U. Пластмасови декоративни капаци на седалката и облегалката. Пластмасови стъпки предотвратяващи надраскването на подовите настилки. Моделът позволява стифиране до 6 броя. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда във висококачествена дамаска клас C-U. За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят

71.00лв.

  Description

  Други Посетителски офис столове от тази група

  https://www.mpd.bg/produkt-kategoriya/stolove/ofis-stolove/posetitelski-stolove/

  Изборът на цветен посетителски стол

  може да има няколко предимства, които да обогатят както интериора, така и общото усещане в помещението. Ето някои от причините защо да заложите на цветен посетителски стол:1. **Създава приятна атмосфера**: Ярките и живи цветове могат да направят помещението по-приветливо и приятно. Те могат да повишат настроението на посетителите и да създадат усещане за топлина и гостоприемство.2. **Визуален интерес**: Цветните столове добавят визуален интерес и могат да станат акцент в интериора. Те могат да служат като декоративен елемент, който да привлича вниманието и да създава усещане за стил и индивидуалност.3. **Идентичност и брандинг**: Ако бизнесът ви има определени фирмени цветове, използването на столове в тези цветове може да помогне за утвърждаване на бранда и да създаде по-консистентна и запомняща се визия.4. **Разнообразие и креативност**: Цветните столове позволяват повече креативност в обзавеждането. Можете да експериментирате с различни цветови комбинации и да създадете уникална атмосфера, която да отразява характера на вашия бизнес или организация.5. **Практическа функция**: В определени ситуации, като например в детски градини, училища или творчески пространства, цветните столове могат да бъдат не само забавни, но и функционални, като помагат за организиране на пространството и улесняване на комуникацията.6. **Разпознаваемост и ориентация**: В големи обществени пространства или офиси, цветните столове могат да помагат на посетителите да се ориентират по-лесно, като им помагат да запомнят местоположението или да различават различните зони.Заложените цветни посетителски столове могат значително да подобрят атмосферата и да направят вашето пространство по-приятно и запомнящо се за посетителите.

  Посетителските столове се използват по различни причини в различни обстановки. Ето някои от основните причини за тяхната употреба:

  1. **Комфорт и удобство за посетителите**: Посетителските столове предоставят удобно място за сядане на гостите в офиси, приемни, чакални и други обществени пространства. Те помагат да се създаде приятна и гостоприемна атмосфера.

  2. **Естетика и стил**: Добре подбраните посетителски столове могат да допълнят интериора и да подобрят цялостния облик на помещението. Те могат да бъдат избрани в съответствие с цветовете и дизайна на стаята, за да добавят елегантност и стил.

  3. **Организация и ред**: Посетителските столове помагат за поддържане на ред и организация в общите пространства. Те предоставят ясно определени места за сядане, което помага да се избегне хаос и неудобство.

  4. **Функционалност и гъвкавост**: Много посетителски столове са леки и лесни за преместване, което ги прави подходящи за различни събития и обстановки. Те могат да бъдат използвани в конференционни зали, учебни помещения и други места, където е необходимо временно разполагане на места за сядане.

  5. **Професионализъм и впечатление**: В бизнес среда посетителските столове помагат за създаване на професионално впечатление. Те показват, че компанията се грижи за удобството и комфорта на своите гости и клиенти.

  Като цяло, посетителските столове играят важна роля в създаването на приятна, организирана и професионална обстановка в различни видове пространства.

  Additional information

  Dimensions 580 × 530 × 830 cm
  Тапицерия

  сив C38, син с черно(пепит) C14, черно C11

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Era Chrome”