Manager steel CF/LB SP

Manager CF/LB SP е висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална основа, прахово боядисана в черен цвят. Протектори за пода, които гарантират неподвижност. Ергономична седалка и облегалка изработени в черна естествена кожа клас “SP”. Естествената кожа не отделя вредни вещества, трудно се износва и протрива, лесно се почиства и поддържа. Подлакътници са пластмасови и фиксирани. Основата на стола е тип шейна, която осигурява максимално удобство с постигане на лек наклон за релаксиране. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в естествена кожа SP на лицевата част (гръб еко кожа). За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

292.10лв.

  Description

  Посетителски стол

  Manager steel CF/LB SP e висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group!

  • Метална основа с хромирано покритие
  • Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ
  • Този продукт се произвежда в естествена кожа SP на лицевата част (гръб еко кожа)
  • За повече информация можете да се свържете с нас

  Предимства на естествената кожа, релевантни и за този посетителски стол:

  Естествената кожа често се предпочита пред изкуствената кожа за столове и други мебели поради няколко ключови причини:

  1. Издръжливост и дълготрайност:
   • Естествена кожа: Тя е изключително здрава и устойчива на износване. При правилна грижа, кожените мебели могат да издържат десетилетия, без да загубят своя външен вид и качество.
   • Изкуствена кожа: Обикновено е по-малко издръжлива. С течение на времето, тя може да започне да се напуква, обелва или износва по-бързо.
  2. Комфорт и дишаемост:
   • Естествена кожа: Тя е по-дишаща, което означава, че не задържа влага и топлина. Осигурява по-голям комфорт при продължително седене. Освен това, тя се адаптира към температурата на тялото, което я прави по-удобна през различните сезони.
   • Изкуствена кожа: По-малко дишаща, което може да доведе до усещане за горещина и изпотяване, особено при продължително използване.
  3. Визия и усещане:
   • Естествена кожа: Притежава уникална текстура и естествена патина, която се подобрява с времето, придавайки индивидуалност и характер на мебелите. Тя също така има естествен, приятен аромат.
   • Изкуствена кожа: Често има по-еднороден външен вид и не развива същата патина като естествената кожа. Може да изглежда и усеща по-пластмасово.
  4. Пригодност за ремонт:
   • Естествена кожа: Може да бъде възстановена и ремонтирана по-лесно. Съществуват продукти и услуги, които могат да възстановят първоначалния вид на кожата при повреда или износване.
   • Изкуствена кожа: Трудно е да бъде поправена и обикновено замяната на част или цялата тапицерия е единственият вариант при повреда.
  5. Екологичен аспект:
   • Естествена кожа: Произведена като страничен продукт на месната индустрия, тя е биодеградабилна и може да се разгражда естествено. При някои методи на производство, обаче, се използват химикали, които могат да имат негативен екологичен ефект.
   • Изкуствена кожа: Обикновено се произвежда от синтетични материали като PVC и PU. Те не са биодеградабилни и могат да имат дълготраен негативен ефект върху околната среда.

  Въпреки тези предимства на естествената кожа, е важно да се отбележи, че изкуствената кожа също има своите плюсове. Тя е с по-ниска цена и по-широка достъпност. Изборът между двете зависи от индивидуалните предпочитания и приоритети на потребителя

  Additional information

  Dimensions 730 × 590 × 500 cm
  Тапицерия

  черна естествена кожа SP01

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Manager steel CF/LB SP”