Diplomat

Diplomat e висококачествен офис стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Полиамидна основа. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Ергономична седалка и облегалка изработени в дамаска C-U. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътници – пластмасови, фиксирани. Максимално тегло на седящия – 120 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в дамаска C-U. За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

  Description

  Офис стол

  Diplomat e висококачествен офис стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Полиамидна основа. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Ергономична седалка и облегалка изработени в дамаска C-U. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътници – пластмасови, фиксирани. Максимално тегло на седящия – 120 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в дамаска C-U. За повече информация можете да се свържете с нас.

  Офис стол с текстилна дамаска 

  Ергономичните офис столове с текстилна дамаска предлагат редица предимства, които ги правят предпочитан избор за много хора. Ето някои от тях:

  1. Комфорт: Текстилната дамаска е мека и приятна на допир, което допринася за по-голям комфорт при продължително седене. Материалът позволява на тялото да диша и предотвратява прекомерното затопляне.
  2. Дишащи свойства: Текстилните материали често са по-дишащи в сравнение с кожените или изкуствените покрития. Това помага за по-добра вентилация и намалява изпотяването, особено през топлите месеци.
  3. Естетика и разнообразие: Текстилната дамаска предлага широк спектър от цветове и текстури, което позволява лесно да се намери стол, който да пасва на интериора на офиса.
  4. Устойчивост: Много текстилни материали са издръжливи и устойчиви на износване. С подходяща грижа те могат да запазят добрия си външен вид за дълъг период от време.
  5. Лесна поддръжка: Много от текстилните дамаски са лесни за почистване и поддръжка. Много от тях могат да се почистват с прахосмукачка или с мокра кърпа при петна.
  6. Ергономичност: Ергономичните столове са проектирани така, че да предоставят поддръжка на гърба, врата и ръцете, като намаляват натоварването на тези части на тялото и подобряват стойката. Текстилната дамаска добавя допълнителен комфорт към тази поддръжка.
  7. Звукоизолация: Текстилните материали абсорбират звука, което може да помогне за намаляване на шума в офиса и създаване на по-тиха работна среда.
  8. Достъпност: Обикновено текстилните столове са по-достъпни в сравнение с кожените варианти, което ги прави добър избор за по-голям брой потребители и организации с ограничен бюджет.

  Тези предимства правят ергономичните офис столове с текстилна дамаска популярен избор за съвременните офиси, като осигуряват комфорт и функционалност на достъпна цена.

  Additional information

  Тапицерия

  сив C38, черно C11

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Diplomat”