Factor ECO

Factor е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална основа с пластмасови капаци, в черен цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Ергономична седалка и облегалка изработени от черна еко кожа ECO. Благодарение на колагеновите влакна, еко кожата е изключително трайна. Подлакътниците са фиксирани, пластмасови. Максималното натоварване е до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO. За повече информация можете да се свържете с нас.

260.46лв.

  Description

  Офис мениджърски стол

  Офис мениджърски стол Factor е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава метална основа с пластмасови капаци, в черен цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизмът на този  мениджърски стол е модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Ергономична седалка и облегалка изработени от черна еко кожа ECO. Благодарение на колагеновите влакна, еко кожата е изключително трайна. Подлакътниците са фиксирани, пластмасови. Максималното натоварване е до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO. За повече информация можете да се свържете с нас.

  Ергономичните офис столове с тапицерия от еко кожа

  предлагат редица предимства, които ги правят популярен избор за офисни среди. Ето някои от основните предимства:

  1. Комфорт и Поддръжка: Ергономичните столове са проектирани да предоставят максимален комфорт и поддръжка на тялото. Те имат регулируеми функции като височина на стола, наклон на облегалката, подлакътници и лумбална опора, които помагат да се поддържа правилна стойка и да се намали напрежението в гръбначния стълб и мускулите.
  2. Здраве и Производителност: Дългото седене в неподходящ стол може да доведе до здравословни проблеми като болки в гърба, врата и раменете. Ергономичният стол с еко кожа може да помогне за предотвратяване на тези проблеми, като осигурява правилна поддръжка и комфорт. Това води до по-висока производителност и по-добро общо здравословно състояние на служителите.
  3. Естетика и Стил: Еко кожата придава елегантен и професионален вид на стола. Тя изглежда и се усеща като естествена кожа, но е по-достъпна и екологична алтернатива. Това прави столовете с еко кожа подходящи за модерни офис пространства, където външният вид е важен.
  4. Лесна Поддръжка и Издръжливост: Еко кожата е лесна за почистване и поддръжка. Тя е устойчива на петна и износване, което я прави дълготрайна и практична за използване в офисна среда. Това намалява нуждата от честа подмяна на столовете и допринася за по-ниски разходи в дългосрочен план.
  5. Екологичност: Еко кожата е направена от синтетични материали, които са проектирани да наподобяват естествената кожа, но без използването на животински продукти. Това я прави по-екологична алтернатива и допринася за намаляване на въздействието върху околната среда.
  6. Дишаща Материя: Някои видове еко кожа са проектирани да бъдат дишащи, което означава, че позволяват циркулация на въздух и предотвратяват прекомерното изпотяване, което е важно за комфорт при продължително седене.

  В обобщение, ергономичният офис стол с еко кожа тапицерия комбинира удобството и здравословните предимства на ергономичния дизайн с естетическите и практични качества на еко кожата, правейки го отличен избор за всяко работно място.

  Additional information

  Dimensions 940 × 655 × 680 cm
  Тапицерия

  бежаво ECO 07, бордо ECO 28, кафяво ECO 21, оранжев ECO 72, реседа ECO 45, сиво ECO70, Червен ECO090, черен ECO30

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Factor ECO”