Enjoy

Футуристична визия и излъчване! Това е първото впечатление, което създава модел Enjoy.И не само визия! Висококачествен ергономичен офис стол. Ергономични седалка и облегалка в черна мрежа. Регулируема опора за главата. Плавно регулиране на височината на седене. Регулиране на височината на облегалката. Механизъм Syncro за регулиране на наклона на облегалката със заключване в четири позиции. Регулиране на седалката във височина и дълбочина. Анти-шок функция предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга. Подлакътници – 3D регулируеми с меки полиуретанови падове. Метална основа от полиран алуминий. Допустимо натоварване – до 130кг.

782.90лв.

  Description

  Ергономичен офис стол

  Ергономичен офис стол Enjoy e с футуристична визия и излъчване! Това е първото впечатление, което създава модел Enjoy.И не само визия! Висококачествен ергономичен офис стол. Ергономични седалка и облегалка в черна мрежа. Регулируема опора за главата. Плавно регулиране на височината на седене. Регулиране на височината на облегалката. Механизъм Syncro за регулиране на наклона на облегалката със заключване в четири позиции. Регулиране на седалката във височина и дълбочина. Анти-шок функция предпазваща седящия при преминаване от една позиция на наклона в друга. Подлакътници – 3D регулируеми с меки полиуретанови падове. Метална основа от полиран алуминий. Допустимо натоварване – до 130кг.Ергономичните офис столове с меш тапицерия предлагат множество предимства, които ги правят предпочитан избор за дълги часове работа в офис. Ето някои от основните предимства:

  1. Подобра вентилация:
   • Меш тапицерията позволява по-добра циркулация на въздуха, което предотвратява изпотяването и създава по-комфортна работна среда.
  2. Поддръжка на гърба:
   • Ергономичният дизайн на столовете с меш тапицерия често включва лумбална поддръжка, която помага да се поддържа правилна позиция на гърба и намалява напрежението в долната част на гърба.
  3. Адаптивност:
   • Меш материалът се адаптира към формата на тялото, осигурявайки персонализирана поддръжка и комфорт.
  4. Лекота и издръжливост:
   • Столовете с меш тапицерия обикновено са по-леки и лесни за маневриране, като същевременно са достатъчно издръжливи за дългосрочна употреба.
  5. Естетика и стил:
   • Меш тапицерията придава модерен и елегантен вид на стола, което може да допълни интериора на съвременния офис.
  6. Регулируемост:
   • Много ергономични столове с меш тапицерия предлагат множество опции за регулиране (височина, наклон, подлакътници), което позволява на потребителите да настроят стола според индивидуалните си нужди.
  7. Намаляване на умората:
   • Благодарение на по-добрата поддръжка и вентилация, тези столове могат да помогнат за намаляване на умората и дискомфорта, свързан с продължителното седене.

  Изборът на ергономичен офис стол с меш тапицерия може значително да подобри комфорта и продуктивността на работното място, като осигури по-здравословна и удобна работна среда.

  Additional information

  Dimensions 870 × 580 × 650 cm

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Enjoy”