Prestige GTP Topaz C-U

Prestige GTP е висококачествен работен стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Метална основа с декоративни капаци. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел “CPT”, осигуряващ регулиране на наклона на облегалката. Допълнително регулиране на височината на облегалката. Допълнително регулиране на дълбочината на седалката. Ергономични седалка и облегалка изработени в дамаска C-U. Фиксирани подлакътници. Максимално тегло на седящия- 120 кг.Този продукт се произвежда в дамаска C-U. За повече информация можете да се свържете с нас.

106.90лв.

  Description

  Офис стол 

  Prestige GTP е висококачествен работен стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Метална основа с декоративни капаци. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел “CPT”, осигуряващ регулиране на наклона на облегалката. Допълнително регулиране на височината на облегалката. Допълнително регулиране на дълбочината на седалката. Ергономични седалка и облегалка изработени в дамаска C-U. Фиксирани подлакътници. Максимално тегло на седящия- 120 кг. Можете да поръчате в цвят по избор. Този продукт се произвежда в дамаска C-U. За повече информация можете да се свържете с нас.

  Изборът на цветен работен офис стол може да има множество предимства, които надхвърлят обикновения естетически апел. Ето няколко причини, защо да изберете цветен работен офис стол:

  1. Подобрение на настроението и продуктивността

  Цветовете могат значително да влияят на настроението и продуктивността на работещия. Например, ярките цветове като синьо и зелено могат да успокоят ума и да подобрят концентрацията, докато жълтото може да стимулира креативността и позитивното мислене.

  2. Израз на индивидуалност

  Изборът на цветен стол може да бъде начин за изразяване на личния стил и индивидуалност. Това може да създаде по-приятна и мотивираща работна среда.

  3. Създаване на уникален интериор

  Цветните столове могат да добавят интерес и жизненост в офисната обстановка, което може да направи работното място по-привлекателно и приветливо за служителите и посетителите.

  4. Психологически ефекти на цветовете

  Различните цветове имат различни психологически ефекти. Например:

  • Синьо: Насърчава спокойствие и концентрация.
  • Зелено: Намалява стреса и умората.
  • Червено: Може да увеличи енергията и усещането за спешност.
  • Жълто: Стимулира креативността и оптимизма.

  5. Маркетинг и брандинг

  Ако компанията има специфични корпоративни цветове, използването на цветни офис столове, които съответстват на брандинга, може да допринесе за укрепването на корпоративната идентичност и култура.

  6. Лекота при поддръжка

  Някои цветове могат да скрият петна и замърсявания по-добре от стандартните черни или сиви столове, което може да улесни поддръжката и почистването.

  7. Разнообразие и разнообразие

  Цветните столове могат да се използват за различни цели в офиса – например, за различаване на работни зони или за обозначаване на различни функции и отдели, което може да улесни комуникацията и организацията.В заключение, изборът на цветен работен офис стол може да предложи много повече от просто визуален апел, като подобри настроението, продуктивността и цялостното усещане на работното място.

  Additional information

  Тапицерия

  бордо C29, сив C38, син с черно(пепит) C14, червен C02, черно C11

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Prestige GTP Topaz C-U”