King

King е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител Nowy Styl Group! Здрава, метална основа, полиран алуминий. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Ергономична седалка и облегалка изработени в еко кожа клас ECO в светлобежов и черен цвят. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътниците са фиксирани, метални, с дървени падове. Максималното натоварване e до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO. За повече информация можете да се свържете с нас.Избор на цвят на кожа и избор на цвят на дървени елементи!

410.00лв.

  Description

  Офис стол мениджърски

  Офис стол King е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител. Здрава, метална основа, полиран алуминий. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел TILT, осигуряващ функцията люлеене и заключване в изходна позиция. Ергономична седалка и облегалка изработени в еко кожа клас ECO. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътниците са фиксирани, метални, с дървени падове. Максималното натоварване e до 130 кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO.

  Ергономичните офис столове

  с тапицерия от еко кожа предлагат редица предимства, които ги правят популярен избор за офисни среди. Ето някои от основните предимства:

  1. Комфорт и Поддръжка: Ергономичните столове са проектирани да предоставят максимален комфорт и поддръжка на тялото. Те имат регулируеми функции като височина на стола, наклон на облегалката, подлакътници и лумбална опора, които помагат да се поддържа правилна стойка и да се намали напрежението в гръбначния стълб и мускулите.
  2. Здраве и Производителност: Дългото седене в неподходящ стол може да доведе до здравословни проблеми като болки в гърба, врата и раменете. Ергономичният стол с еко кожа може да помогне за предотвратяване на тези проблеми, като осигурява правилна поддръжка и комфорт. Това води до по-висока производителност и по-добро общо здравословно състояние на служителите.
  3. Естетика и Стил: Еко кожата придава елегантен и професионален вид на стола. Тя изглежда и се усеща като естествена кожа, но е по-достъпна и екологична алтернатива. Това прави столовете с еко кожа подходящи за модерни офис пространства, където външният вид е важен.
  4. Лесна Поддръжка и Издръжливост: Еко кожата е лесна за почистване и поддръжка. Тя е устойчива на петна и износване, което я прави дълготрайна и практична за използване в офисна среда. Това намалява нуждата от честа подмяна на столовете и допринася за по-ниски разходи в дългосрочен план.
  5. Екологичност: Еко кожата е направена от синтетични материали, които са проектирани да наподобяват естествената кожа, но без използването на животински продукти. Това я прави по-екологична алтернатива и допринася за намаляване на въздействието върху околната среда.
  6. Дишаща Материя: Някои видове еко кожа са проектирани да бъдат дишащи, което означава, че позволяват циркулация на въздух и предотвратяват прекомерното изпотяване, което е важно за комфорт при продължително седене.

  В обобщение, ергономичният офис стол с еко кожа тапицерия комбинира удобството и здравословните предимства на ергономичния дизайн с естетическите и практични качества на еко кожата, правейки го отличен избор за всяко работно място.

  Additional information

  Dimensions 1100 × 660 × 450 cm
  Тапицерия

  бежаво ECO 07, черен ECO30

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “King”