Ministyle Black Превозни Средства

Ministyle kidsteens е висококачествен детски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава, пластмасова основа. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел CPT – Eco. Статична връзка между седалката и облегалката. Регулиране на височината на облегалката. Ергономична седалка и облегалка в дамаска с детски мотиви. Фиксирани подлакътници. Максимално натоварване до 40 кг.

126.00лв.

  Description

  Ученически стол

  Ministyle kidsteens е висококачествен детски ученически стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Здрава, пластмасова основа. Това е детски ученически стол с газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Механизъм модел CPT – Eco. Статична връзка между седалката и облегалката. Регулиране на височината на облегалката. Ергономична седалка и облегалка в дамаска с детски мотиви. Фиксирани подлакътници. Максималното натоварване на този детски стол е  до 40 кг.

  Газов амортисьор на детски ученически стол

  Газовият амортисьор на офис стола предоставя няколко значителни ползи, които подобряват комфорта, ергономичността и функционалността на стола. Ето основните предимства:

  1. Регулиране на височината: Газовият амортисьор позволява лесно и плавно регулиране на височината на седалката, което дава възможност на потребителите да настроят стола според собствените си предпочитания и нужди. Това е важно за поддържане на правилна стойка и удобна работна позиция.
  2. Подобрена ергономичност: Чрез регулиране на височината на стола потребителите могат да намерят най-удобната позиция, която поддържа правилното подравняване на гръбначния стълб, бедрата и ръцете. Това намалява натоварването на мускулите и ставите, което може да помогне за предотвратяване на болки и дискомфорт.
  3. Лесно и плавно движение: Газовият амортисьор осигурява плавно и безпроблемно движение при настройка на височината, което е особено полезно при чести промени на позицията по време на работния ден.
  4. Стабилност и безопасност: Качественият газов амортисьор предлага стабилност и безопасност, поддържайки потребителя сигурно на стола. Това е важно за предотвратяване на инциденти и за осигуряване на дълготрайна употреба на стола.
  5. Комфорт при сядане и ставане: Газовият амортисьор улеснява процеса на сядане и ставане от стола, като намалява натоварването на коленете и гърба. Това е особено полезно за хора с физически ограничения или проблеми с мобилността.
  6. Дълготрайност и надеждност: Висококачествените газови амортисьори са проектирани да издържат на ежедневна употреба и да запазят своята функционалност през годините. Те са изработени от здрави материали, които гарантират дълготрайност и надеждност.
  7. Универсалност: Газовите амортисьори са съвместими с различни видове офис столове и могат да бъдат лесно заменени при нужда. Това прави тяхната поддръжка и ремонт лесни и достъпни.

  Газовият амортисьор е важен компонент на офис стола, който предоставя множество ползи, свързани с комфорта, ергономичността и функционалността на стола. Тези предимства допринасят за по-здравословна и продуктивна работна среда.

  Additional information

  Тапицерия

  ministyle animals, ministyle butterfly, ministyle cars, ministyle flower girl, ministyle la liga, ministyle lego, ministyle pirate, ministyle pony, ministyle princess, ministyle sky butterfly, ministyle turbo

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Ministyle Black Превозни Средства”