Boston steel

Boston Steel е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител Nowy Styl Group!Стабилна метална основа покрита с полиран алуминий.Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.Люлеещ механизъм със заключване в 5 позицииСедалка и облегалка – в черна еко кожа ECO.Регулиране на силата на люлеенe спрямо теглото на ползващия го.Максималното натоварване e до 140 кг.Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ.Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO.За повече информация можете да се свържете с нас.

482.13лв.

  Description

  Офис стол

  Boston Steel е висококачествен мениджърски офис стол от доказан европейски производител Nowy Styl Group!

  • Стабилна метална основа покрита с полиран алуминий.
  • Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.
  • Люлеещ механизъм със заключване в 5 позиции
  • Седалка и облегалка – в черна еко кожа ECO.
  • Регулиране на силата на люлеенe спрямо теглото на ползващия го.
  • Максималното натоварване e до 150 кг.
  • Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ.
  • Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO.

  Ергономичната седалка и облегалка за офис стол предлагат множество предимства, които подобряват комфорта, здравето и продуктивността на потребителите. Ето някои от основните предимства:

  Предимства на Ергономичната седалка на офис стол

  1. Поддръжка на правилна стойка: Ергономичните седалки са проектирани така, че да насърчават правилната позиция на тялото. Те поддържат естествените извивки на гръбначния стълб. Това намалява напрежението в долната част на гърба и предотвратява болките.
  2. Разпределение на теглото: Добре проектираните ергономични седалки разпределят равномерно теглото на тялото. Това предотвратява натоварването на определени точки и намалява риска от болки и дискомфорт при дълго седене.
  3. Комфорт: Ергономичните седалки обикновено са изработени от висококачествени материали. Те осигуряват допълнителен комфорт и поддръжка. Те често разполагат с възглавнички или специални подложки за допълнителна мекота.
  4. Регулиране: Височината и наклонът на ергономичните седалки могат да се регулират, за да се осигури оптимално позициониране на тялото спрямо бюрото и мониторите.

  Предимства на Ергономичната облегалка

  1. Лумбална поддръжка: Ергономичните облегалки често включват регулируема лумбална поддръжка, която поддържа долната част на гърба и насърчава правилната позиция на гръбначния стълб.
  2. Намаляване на умората: Ергономичните облегалки са проектирани така, че да намаляват мускулната умора. Те осигуряват адекватна поддръжка на гръбначния стълб и намаляват натоварването върху мускулите на гърба.
  3. Регулируемост: Много ергономични облегалки могат да се регулират по височина и ъгъл. Това позволява на потребителите да намерят най-удобната и поддържаща позиция за своя гръб.

  Общи предимства на ергономичния дизайн на офис стол

  1. Подобрена продуктивност: Когато седят удобно и поддържат правилна стойка, служителите могат да се концентрират по-добре върху работата си, което води до повишена продуктивност.
  2. Намаляване на здравословните проблеми: Ергономичният дизайн помага за предотвратяване на множество здравословни проблеми, свързани с неправилната стойка и дългото седене, като болки в гърба, шията и раменете.
  3. Дългосрочна икономия: Инвестицията в ергономични столове може да намали разходите за здравеопазване и отсъствията от работа, свързани със здравословни проблеми, причинени от неправилна стойка и неудобни столове.

  Изборът на офис стол с ергономична седалка и облегалка е важна стъпка към осигуряване на здравословна и продуктивна работна среда.

  Additional information

  Dimensions 1100 × 660 × 450 cm
  Тапицерия

  бежаво ECO 07, бордо ECO 28, кафяво ECO 21, оранжев ECO 72, реседа ECO 45, сиво ECO70, Червен ECO090, черен ECO30

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Boston steel”