Стол Париж тъмно сив

Градински столГрадински стол  е изработен чрез моноинжекция на висококаческвен материал.Подходящ е за ползване при всякакви условия. Лесно се подръжа. При необходимост може да се събират един в друг.Други столове тук https://www.mpd.bg/produkt-kategoriya/gradinski-plastmasovi-ratan/stolove-gradinski-plastmasovi-ratan/

89.64лв.

  Description

  Градински стол

  Градински стол  е изработен чрез моноинжекция на висококачествен материал.

  Подходящ е за ползване при всякакви условия.

  Лесно се поддръжка.

  При необходимост може да се събират един в друг.

  Други столове тук https://www.mpd.bg/produkt-kategoriya/gradinski-plastmasovi-ratan/stolove-gradinski-plastmasovi-ratan/

  Цветните мебели за навън имат значителен принос за разчупването на екстериора по няколко начина:

  1. Добавяне на Живост и Енергия

  Цветните мебели придават на външното пространство свежест и енергия. Ярките цветове като червено, жълто, синьо и зелено създават весела и приятна атмосфера, която приканва за релаксация и забавление.

  2. Акцентиране и Създаване на Фокусни

  ТочкиЦветните мебели могат да служат като акцентни елементи, привличащи вниманието към определени зони във вашия двор или градина. Например, ярко оранжеви столове около масата за хранене или синьо канапе в зоната за отдих.

  3. Изразяване на Личен Стил

  Използването на цветни мебели позволява персонализиране на външното пространство. Вие можете да изразите своя уникален стил и предпочитания чрез избор на цветове и дизайн, които резонират с вашата личност.

  4. Създаване на Тематични Зони

  Цветните мебели могат да помогнат за създаването на тематични зони в градината. Например, морска тема с бели и сини мебели или тропическа тема с ярки, екзотични цветове като тюркоазено и коралово.

  5. Повишаване на Естетиката и Визуалния Интерес

  Цветните мебели разчупват монотонността на традиционните екстериорни решения и добавят визуален интерес. Те могат да допълват или контрастират с околните природни елементи, като цветя, дървета и храсти.

  6. Промяна на Атмосферата в Различните Сезони
  Смяната на цветните мебели в зависимост от сезона може да променя атмосферата на външното пространство. През пролетта и лятото можете да използвате ярки и свежи цветове, докато през есента и зимата може да предпочетете по-топли и приглушени тонове.

  7. Увеличаване на Комфорта и Функционалността

  Цветните възглавници и текстилни елементи не само добавят цвят, но и увеличават комфорта на мебелите. Те също така могат лесно да бъдат сменяни и комбинирани, за да създадат различни визии и настроения.Цветните мебели за навън са ефективен начин да преобразите и оживите външното си пространство, като същевременно предоставят комфорт и функционалност.

  Additional information

  цвят

  тъмно сив

  материал

  полипропилен с фибро стъкло

  размер на продукта

  58/59/84h

  Attribute

  58/103/217h

  брой в пакет

  24

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Стол Париж тъмно сив”