Геймърски стол ESCAPE

Всеки, който седи на този стол може да усети мекотата и високата му класа, както и механизмите, които правят преживяването толкова приятно. Геймърски стол с модерен и иновативен дизайн, изработен в еко кожа. Здрава пластмасова основа. Пълнеж от полиуретанова пяна. Ергономична форма на седалката и облегалката. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Люлеещ механизъм, наклон на облегалката до 135 градуса. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътници – регулируеми. Възглавница за главата. Възглавница в лумбалната област. Допустимо натоварване – до 140 кг.

332.50лв.

  Description

  Геймърски стол ESCAPE

  Всеки, който седи на този геймърски стол може да усети мекотата и високата му класа, както и механизмите, които правят преживяването толкова приятно. Геймърски стол с модерен и иновативен дизайн, изработен в еко кожа. Здрава пластмасова основа. Пълнеж от полиуретанова пяна. Ергономична форма на седалката и облегалката. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Люлеещ механизъм, наклон на облегалката до 135 градуса. Регулиране силата на люлеене спрямо теглото на седящия. Подлакътници – регулируеми. Възглавница за главата. Възглавница в лумбалната област. Допустимо натоварване – до 140 кг.

  Регулирането на височината на седене за стол е важно по няколко причини, свързани с ергономията, здравето и комфорта. Ето някои от основните причини:

  1. Подобряване на ергономията:
   • Подходящата височина на стола помага да се поддържа правилна поза на тялото, което е важно за избягване на натоварването на мускулите и ставите. Тя помага да се поддържат правилни ъгли на коленете, ханша и гърба, което допринася за удобството при седене за дълги периоди.
  2. Предотвратяване на здравословни проблеми:
   • Неправилната височина на стола може да доведе до болки в гърба, врата и раменете, както и до проблеми с кръвообращението в краката. Регулирането на височината намалява риска от развитие на тези проблеми.
  3. Увеличаване на производителността:
   • Удобството и добрата ергономия на работното място увеличават фокуса и продуктивността. Когато човек се чувства добре и е удобно, той е по-способен да се концентрира върху задачите си и да работи по-ефективно.
  4. Персонализиране за различни потребители:
   • Всеки човек е с различна височина и телосложение. Регулируемите столове позволяват персонализиране според индивидуалните нужди на потребителите, което прави работното място по-удобно и универсално.
  5. Оптимизация на позицията спрямо бюрото и монитора:
   • Правилната височина на стола позволява оптимално разположение спрямо бюрото и монитора. Очите трябва да бъдат на нивото на горната част на екрана, а ръцете трябва да могат да се разполагат удобно върху бюрото при ъгъл от около 90 градуса в лактите.
  6. Подобряване на кръвообращението:
   • Ако краката не могат да достигнат пода, или ако са прекалено свити, това може да затрудни кръвообращението и да доведе до подуване и дискомфорт. Регулирането на височината на стола помага да се избегнат тези проблеми.

  С други думи, регулирането на височината на стола е критично за създаването на здравословна и продуктивна работна среда, като се осигурява правилна поддръжка на тялото и комфорт при дълги периоди на седене.

  Additional information

  Dimensions 820 × 350 × 720 cm
  Тапицерия

  оранжева еко кожа, синя еко кожа, червена еко кожа

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Геймърски стол ESCAPE”