Morfeo

Morfeo е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител Nowy Styl Group! Стабилна метална основа с хромирано покритие. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Люлеещ механизъм със заключване в изходно положение – TILT. Седалка и облегалка – в черна еко кожа клас ECO. Регулиране на силата на люлеенe спрямо теглото на ползващия го. Максимално натоварването до 130кг. Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ. Този продукт се произвежда в еко кожа клас ECO. За повече информация можете да се свържете с нас. Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

371.50лв.

  Description

  Офис стол

  Офис стол Morfeo е висококачествен мениджърски стол от доказан европейски производител Nowy Styl Group!

  • Стабилна метална основа с хромирано покритие.
  • Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината.
  • Люлеещ механизъм със заключване в изходно положение – TILT.
  • Седалка и облегалка, тапицирани в  еко кожа клас ECO.
  • Регулиране на силата на люлеенe спрямо теглото на ползващия го.
  • Максимално натоварването до 130кг.
  • Можете да поръчате в цвят по избор от нашата страница с МАТЕРИАЛИ.
  • За повече информация можете да се свържете с нас.

  Изборът на офис стол от еко кожа има няколко предимства, които могат да направят този вариант привлекателен. Ето някои от тях:

  1. Екологичност: Еко кожата е създадена от синтетични материали, които често са по-щадящи за околната среда в сравнение с естествената кожа. Производството на еко кожа обикновено изисква по-малко ресурси и генерира по-малко отпадъци.
  2. Издръжливост: Еко кожата обикновено е по-устойчива на надраскване и износване в сравнение с естествената кожа. Това я прави добър избор за офиси, където столовете се използват интензивно.
  3. Лесна поддръжка: Офис столовете от еко кожа са лесни за почистване и поддръжка. Те могат да бъдат почистени с влажна кърпа и не изискват специални препарати за поддръжка.
  4. Възможности за дизайн: Еко кожата предлага широка гама от цветове и текстури, което дава възможност за по-голямо разнообразие в дизайна на офис столовете. Това позволява лесно адаптиране към интериора на офиса.
  5. Комфорт: Много офис столове от еко кожа са проектирани с внимание към ергономичността и комфорта. Те осигуряват добра опора за гърба и седалката, което е важно за продължителното седене.
  6. Цена: В много случаи, офис столовете от еко кожа са по-достъпни по цена в сравнение с тези от естествена кожа. Това ги прави по-икономичен вариант за оборудване на офиса.

  Изборът на офис стол от еко кожа е добра комбинация от естетика, практичност и екологична отговорност.

  Additional information

  Dimensions 790 × 380 × 630 cm
  Тапицерия

  бежаво ECO 07, бордо ECO 28, кафяво ECO 21, оранжев ECO 72, реседа ECO 45, сиво ECO70, Червен ECO090, черен ECO30

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Morfeo”