Toro CF

Eргономичен посетителски стол с модерен и иновативен дизайн.Метална основа в черен цвят, регулируема лумбална опора, тапицерия на седалката от дамаска и мрежест гръб.

134.00лв.

  Description

  Посетителски офис стол

  Посетителски офис стол Toro e eргономичен посетителски стол с модерен и иновативен дизайн.Метална основа в черен цвят, регулируема лумбална опора, тапицерия на седалката от дамаска и мрежест гръб.Други Посетителски офис столове от тази група Посетителски столове Архиви – МебелПластДизайн (mpd.bg)

  Изборът на цветен посетителски стол

  може да има няколко предимства, които да обогатят както интериора, така и общото усещане в помещението. Ето някои от причините защо да заложите на цветен посетителски стол:1. **Създава приятна атмосфера**: Ярките и живи цветове могат да направят помещението по-приветливо и приятно. Те могат да повишат настроението на посетителите и да създадат усещане за топлина и гостоприемство.2. **Визуален интерес**: Цветните столове добавят визуален интерес и могат да станат акцент в интериора. Те могат да служат като декоративен елемент, който да привлича вниманието и да създава усещане за стил и индивидуалност.3. **Идентичност и брандинг**: Ако бизнесът ви има определени фирмени цветове, използването на столове в тези цветове може да помогне за утвърждаване на бранда и да създаде по-консистентна и запомняща се визия.4. **Разнообразие и креативност**: Цветните столове позволяват повече креативност в обзавеждането. Можете да експериментирате с различни цветови комбинации и да създадете уникална атмосфера, която да отразява характера на вашия бизнес или организация.5. **Практическа функция**: В определени ситуации, като например в детски градини, училища или творчески пространства, цветните столове могат да бъдат не само забавни, но и функционални, като помагат за организиране на пространството и улесняване на комуникацията.6. **Разпознаваемост и ориентация**: В големи обществени пространства или офиси, цветните столове могат да помагат на посетителите да се ориентират по-лесно, като им помагат да запомнят местоположението или да различават различните зони.Заложените цветни посетителски столове могат значително да подобрят атмосферата и да направят вашето пространство по-приятно и запомнящо се за посетителите.

  Additional information

  Dimensions 700 × 440 × 540 cm
  Тапицерия

  Син Toro, Червен Toro, Черен Toro

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Toro CF”