Werek Foot Base

Werek Foot Base e висококачествен стол със специално предназначение от доказан европейски произход – Nowy Styl Group! Здрава, метална основа, прахово боядисана в черен цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Статична връзка между седалката и облегалката. Седалка и облегалка изработени от многослойна дървесина в цвят бук 1,007. Регулируема по височина опора за краката.Модел без поставка за крака: https://www.mpd.bg/wp-admin/post.php?post=19094&action=edit&classic-editor

228.79лв.

  Description

  Работен стол

  Werek Foot Base e висококачествен работен стол със специално предназначение от доказан европейски произход – Nowy Styl Group! Здрава, метална основа, прахово боядисана в черен цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Статична връзка между седалката и облегалката. Седалка и облегалка изработени от многослойна дървесина в цвят бук 1,007. Регулируема по височина опора за краката.

  Работен стол

  Ако е с с газов амортисьор има множество предимства, които го правят предпочитан избор за офисната среда и домашните офиси. Ето някои от основните предимства:

  1. Комфорт: Газовият амортисьор позволява лесно регулиране на височината на стола, което е от съществено значение за поддържане на правилна ергономична позиция. Това предотвратява натоварването на гръбначния стълб и намалява риска от болки в гърба и други здравословни проблеми.
  2. Лесна настройка: Регулирането на височината с помощта на газовия амортисьор става бързо и лесно чрез натискане на лост, което позволява на потребителя да намери подходящата височина според своите нужди и предпочитания.
  3. Издръжливост: Газовите амортисьори обикновено са изработени от здрави материали, които осигуряват дълъг живот на стола. Те издържат на честа употреба и запазват своите характеристики във времето.
  4. Плавност и стабилност: Газовият амортисьор осигурява плавно движение при регулиране на височината, без рязко спадане или повдигане. Това добавя стабилност и сигурност при използване на стола.
  5. Поддръжка на правилна стойка: Чрез настройване на височината и наклона на стола, потребителите могат да поддържат правилна стойка, което е важно за предотвратяване на умора и подобряване на концентрацията и продуктивността.
  6. Разнообразие от модели: Работните столове с газов амортисьор са налични в различни дизайни и стилове, което позволява на потребителите да изберат стол, който отговаря на техните естетически предпочитания и интериор.
  7. Подходящи за различни потребители: Столовете с газов амортисьор могат лесно да бъдат настроени за хора с различна височина и тегло, което ги прави универсални и удобни за употреба от различни хора.

  Изборът на работен стол с газов амортисьор може значително да подобри комфорта и продуктивността на работното място, като същевременно намали риска от здравословни проблеми, свързани с неправилната стойка и натоварването на тялото.

  Additional information

  Dimensions 650 × 190 × 650 cm

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Werek Foot Base”