Iso Black C

Iso Black е висококачествен офис стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group.Здрава метална рамка прахово боядисана в черен цвят.Седалка и облегалка изработени в висококачествена дамаска клас C-U.Пластмасови декоративни капаци на седалката и облегалката.Пластмасови стъпки предотвратяващи надраскването на подовите настилки.Моделът позволява стифиране в колона по 15бр. Този продукт се произвежда във висококачествена дамаска клас C-U.За повече информация можете да се свържете с нас.Срок на доставка – до 25 работни дни при избор на друг цвят.

46.80лв.

  Description

  Столове заседателна зала

  Столове заседателна зала – Iso Black C е висококачествен посетителски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group.

  • Здрава метална рамка прахово боядисана в черен цвят.
  • Седалка и облегалка изработени във висококачествена дамаска C-U.
  • Пластмасови декоративни капаци на седалката и облегалката.
  • Пластмасови стъпки предотвратяващи надраскването на подовите настилки.
  • Моделът позволява стифиране в колона до 15 бр.
  • За повече информация можете да се свържете с нас.

  https://www.mpd.bg/mebeli-magazin/

  Изборът на посетителски стол изисква внимание към няколко основни фактора,

  които ще осигурят удобство, функционалност и естетика. Ето няколко стъпки, които могат да ви помогнат при избора:

  1. **Цел на стола**:- Определете за каква цел ще се използва стола. Например, дали е за приемна зона, конферентна зала или офис.

  2. **Комфорт**:- Изберете столове с достатъчно подплата и ергономичен дизайн. Важно е посетителите да се чувстват удобно, особено ако се очаква да седят дълго време.

  3. **Материали**:- Разгледайте различни материали като кожа, плат, мрежа и пластмаса. Кожата и качественият плат са по-луксозни, но и по-скъпи, докато пластмасата и мрежата могат да бъдат по-практични и лесни за поддръжка.

  4. **Дизайн и стил**:- Изберете стил, който съответства на интериора на помещението. Можете да избирате между класически, модерни, минималистични или екстравагантни дизайни.

  5. **Издръжливост и качество**:- Уверете се, че столовете са направени от качествени материали и имат стабилна конструкция. Това ще гарантира дълготрайност и устойчивост на износване.

  6. **Цена**:- Определете бюджета си и търсете столове, които отговарят на вашите финансови възможности. Не винаги най-скъпите столове са най-добрите, затова направете проучване и сравнете различни предложения.

  7. **Функционалност**:- Обмислете допълнителни функции като възможност за подреждане един върху друг (стакуеми столове), наличието на подлакътници или въртяща се основа.Със спазването на тези стъпки, ще можете да изберете подходящи посетителски столове, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

  Additional information

  Dimensions 560 × 545 × 820 cm
  Тапицерия

  бордо C29, сив C38, син с черно(пепит) C14, червен C02, черно C11

  Отзиви

  Още няма отзиви

  Напишете първия отзив “Iso Black C”